JADŁOSPIS 23.11-27.11.2020r.

 TEL 539 214 464           DOWÓZ wg stałej trasy (10:30-14:40 lub do wysprzedania wszystkich obiadów) LUB ODBIÓR OSOBISTY

                        Zamówienia przyjmujemy od godziny 7:00

Dania na wynos – Nasza strona: www.bodex-jastrzebie.pl

Poniedziałek 23 Zupa: Barszcz czerwony z ziemniakami zabielany6,7.

I: Kotlet de volaille z masłem1,2,6, frytki lub ziemniaki z koperkiem, surówka.

II: Pulpeciki drobiowe w sosie koperkowym1,2,6, kasza drobna, sałatka z ogórka kiszonego.

Wtorek 24 Zupa: Krem z pieczarek z grzankami 1,2,6,7.

I: Roladka z grządki w sosie własnym1, kopytka1, sałatka z kapusty czerwonej.

II: Kotlet mielony1,2,6, ziemniaki z koperkiem, sałatka z marchewki6.

Środa 25 Zupa: Kapuśniak „po chłopsku”7.

I: Bitka ze schabu1, sos1, ziemniaki lub kasza pęczak, sałatka z buraczków.

II: Racuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem i kruszonką1,2,6.

Czwartek 26 Zupa: Koperkowa z lanymi kluskami6,7.

I: Zadymiony karczek, sos1, ziemniaki z koperkiem, surówka z warzyw korzennych6.

II: Filet z kurczaka panierowany1,2,6, frytki, surówka z winegretem5.

Piątek 27 Zupa: Fasolowa7.

I: Kotlet jarski1,2,6, ziemniaki z koperkiem, sałatka szefa kuchni.

II: Makaron tagiatelle z sosem szpinakowo-śmietanowym1,6.

III: Naleśniki z dżemem podane z bitą śmietaną i syropem owocowym1,2,6.

    Zeskanuj w aplikacji mobilnej swojego banku i zrób przelew.

Cennik na miejscu w abonamencie: cały obiad – 16,00 zł; II danie 13,00 zł

Cennik na wynos: cały obiad – 19,00 zł; II danie 16,00zł; sama zupa: 7,00zł[1]

 

(w cenie na wynos wliczono: opakowanie oraz usługę dowozu)

Zapraszamy i życzymy smacznego.

Uwaga jadłospis może ulec zmianie. Informacja dotycząca alergenów dostępna na stronie internetowej oraz na tablicy ogłoszeń stołówki.

[1] Rabat przy zamówieniu minimum 5 szt. pełnych obiadów pod jeden adres.