JADŁOSPIS 21.09-25.09.2020r.

TEL 539 214 464           DOWÓZ wg stałej trasy (10:30-14:30 lub do wysprzedania wszystkich obiadów) LUB ODBIÓR OSOBISTY

                        Zamówienia przyjmujemy od godziny 7:00

                       

Konsumpcja na miejscu i na wynos – Nasza strona: www.bodex-jastrzebie.pl

Poniedziałek 21  Zupa: Krupnik6,7.

I: Kotlet schabowy1,2,6, ziemniaki z koperkiem, surówka Colesław6.

Dieta: Makaron z gulaszem z indyka1, warzywa gotowane na parze.

II: Naleśniki z serem zapiekane podane z sosem karmelowym1,2,6.

Wtorek 22 Zupa: Pomidorowa z ryżem6,7.

I: Pieczeń z indyka faszerowana z indykiem i serem feta i suszonymi pomidorami1,2,6, ziemniaki z koperkiem, sałatka z fasoli szparagowej.

II: Parówki w cieście1,2,6, frytki8, sałata lodowa z sosem winegret5.

Dieta: Pierogi z mięsem podane z cebulką1.

Środa 23 Zupa: Jarzynowa7.

I: Pieczeń z karczku w koszulce musztardowej, ziemniaki z koperkiem, sałatka delikatesowa6.

II: Gołąbki po „cygańsku”1,2,6, sos pomidorowy1, ziemniaki z koperkiem.

III: Mielony kotlecik drobiowy1,2,6, ziemniaki z koperkiem, sałatka.

Czwartek 24 Zupa: krem z pieczarek z grzankami1,6,7.

I: Roladka drobiowa z grządki w sosie wlasnym1,2,6, ziemniaki z koperkiem lub kasza gryczana, surówka szefa kuchni.

DIETA: Makaron z sosem szpinakowo-śmietanowym1,2,6.

II: Musaka grecka zapiekanka z ziemniakami cukinią i mięsem wieprzowym pod beszamelem1,2,6.

Piątek 25 Zupa: Grochowa z kiełbasą1,6,7.

I: Kotleciki ziemniaczano-serowe1,2,6, pieczarka w śmietanie6, brokuł blanszowany.

DIETA: Potrawka z kurczaka z ryżem1.

II: Knedle ze śliwką z karmelizowaną bułką i słodkim masłem1,2.

 

Cennik na miejscu: cały obiad – 17,00 zł ; II danie 14,00 zł

Cennik na wynos: cały obiad – 19,00 zł; II danie 16,00[1]

Zapraszamy i życzymy smacznego.

Uwaga jadłospis może ulec zmianie. Informacja dotycząca alergenów dostępna na stronie internetowej oraz na tablicy ogłoszeń stołówki.

[1] Rabat przy zamówieniu minimum 5 szt. pełnych obiadów pod jeden adres