JADŁOSPIS 29.06-03.07.2020r.

 TEL 539 214 464           DOWÓZ wg stałej trasy (10:30-14:00 lub do wysprzedania wszystkich obiadów) LUB ODBIÓR OSOBISTY

                        Zamówienia przyjmujemy od godziny 7:00

       

Poniedziałek 29  Zupa: Botwinka6,7.

I: Kotlet schabowy z pieczarkami1,2,6, ziemniaki z koperkiem, mizeria6.

DIETA: Potrawka z kurczaka z warzywami, ryż na sypko.

II: Skrzydełka a la KFC1,2,6, frytki, sałata lodowa z sosem winegrett5.

 

Wtorek 30 Zupa: Krem z warzyw korzennych z grzankami1,6,7.

I: Gołąbki zawijane w młodej kapuście w sosie pomidorowym1, ziemniaki z koperkiem.

II: Naleśniki Pancakes podane z sosem czekoladowym i owocami sezonowymi1,2,6.

DIETA: Duszona szynka w sosie własnym1, ziemniaki z koperkiem, brokuł blanszowany.

 

Od 01.07.2020r. zapraszamy do konsumpcji na miejscu.

Środa 01 Zupa: Ogórkowa z ryżem6,7.

I: Filet drobiowy z pieca zapiekany z warzywami sezonowymi, ziemniaki z koperkiem, surówka szefa kuchni.

Dieta: Udko z kurczaka z rosołu, ziemniaki z koperkiem, marchewka gotowana.

II: Makaron spaghetti z sosem bolognese1,6.

 

Czwartek 02 Zupa: Krupnik7.

I: Klopsiki szwedzkie w sosie własnym1, frytki, konfitura żurawinowa, mix sałat.

Dieta: Pulpeciki drobiowe w sosie koperkowym1,6, ryż na sypko, sałatka z ogórka zielonego.

II: Pierogi z mięsem podane z cebulką karmelizowaną1.

 

Piątek 03 Zupa: Pieczarkowa z makaronem6,7.

I: Eskalopki drobiowe1,2,6, frytki, surówka szefa kuchni.

Dieta: Ryba duszona z warzywami, ryż na sypko.

II: Kotlet jarski1,2,6, ziemniaki z koperkiem, sałata z jogurtem6.

 

 

Zapraszamy i życzymy smacznego.

Uwaga jadłospis może ulec zmianie. Informacja dotycząca alergenów dostępna na stronie internetowej oraz na tablicy ogłoszeń stołówki.