JADŁOSPIS 17.06-21.06.2019r.

Poniedziałek 17  Zupa: Kapuśniak z młodej kapusty,7.

II danie: Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków1,2,6 lub kasza pęczak, gulasz wieprzowy1, fasolka szparagowa.

Lub: Makaron pene1 z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym6.

Wtorek 18 Zupa: Kalafiorowa z grysikiem7.

II danie: Gołąbki z młodej kapusty, sos z pomidorów1 , ziemniaki z koperkiem.

Lub: Pierogi leniwe z masłem na słodko1,2,6.

Środa 19  Zupa: Pieczarkowa z makaronem 6,7.

II danie: Kotlet de volaille z masłem lub ze szpinakiem1,2,6, ziemniaki młode z koperkiem/ Frytki,  surówka z kapusty pekińskiej6.

Czwartek 20 – nieczynne

 

Piątek 21  Zupa: Barszcz czerwony po „chłopsku”7.

II danie: Pierogi ruskie z omastą1,6.

Lub: Kotlet jarski1,2, ziemniaki młode, mix warzyw blanszowany z masłem6.

W okresie wakacji pracujemy od pn-pt:

  • wydawka obiadu na miejscu od 11.00-14.20
  • dowóz od 10.30 do 14.30 zapraszamy😊

 

*W każdym daniu możliwość zamiany ziemniaków na frytki

*na miejscu do posiłku kompot GRATIS

*płatności: gotówka, bony JSW SA, karta, przelew (przy abonamencie)

*wystawiamy faktury VAT

 

Zapraszamy i życzymy smacznego.

Uwaga jadłospis może ulec zmianie. Informacja dotycząca alergenów dostępna na stronie internetowej oraz na tablicy ogłoszeń stołówki.