JADŁOSPIS 18.03-22.03.2019r.

 

Czwartek 21  Zupa: Rosół z lanym ciastem 1,2,7.

II danie: Karczek po „myśliwsku” z suszonymi grzybami i rozmarynem1, sos własny1, ziemniaki z koperkiem, fasolka szparagowa.

Lub: Chińszczyzna – Fileciki drobiowe z grilla, ryż na sypko, sos sojowy, mieszanka warzyw chińskich, surówka.

Deser: szarlotka 1szt / 3,00 zł

 

Piątek 22 Zupa: Jarzynowa 6,7.

II danie: Wątróbka indycza z cebulką1, ziemniaki, sałata szwedzka.

Lub: Risotto z kurczakiem i warzywami, sos pomidorowy1.

Lub: Makaron muszelki z serem białym polany masłem „na słodko”1,6.

 

 

 

 

Zapraszamy i życzymy smacznego.

Uwaga jadłospis może ulec zmianie. Informacja dotycząca alergenów dostępna na stronie internetowej oraz na tablicy ogłoszeń stołówki.